Sat - Lux TV live streaming

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ / AUTUMN

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ / AUTUMN

Επικεφαλίδες Θεμάτων

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Του κόσμου τα παράξενα

Γίδα «έφαγε» 10.000 ευρώ!



Ένας αγρότης από την Γερμανία, έχασε δέκα χιλιάδες ευρώ σε χαρτονομίσματα όταν τα «έφαγε» η γίδα του.

Ο κύριος Martin Radlberger, από την περιοχή Rosenheim, άφησε πάνω στο τραπέζι της κουζίνας την δεσμίδα με τα χαρτονομίσματα των εκατό ευρώ όταν χτύπησε το τηλέφωνο!

Όταν επέστρεψε στην κουζίνα είδε την γίδα του, Steffi, να βάζει στο στόμα της τελευταίο χαρτονόμισμα που είχε απομείνει στο τραπέζι! «Το ξέρω ότι δεν θα έπρεπε να έχω αφήσει τα χρήματα στο τραπέζι αλλά έλειψα μόνο πέντε λεπτά στο τηλέφωνο,» είπε ο 34-χρονος αγρότης.

Ο κύριος Martin Radlberger κάλεσε εσπευσμένα τον κτηνίατρο και του ζήτησε να υποβάλει σε άμεση χειρουργική επέμβαση την γίδα! Ο κτηνίατρος χειρούργησε αμέσως την Steffi, και κατάφερε να αποσπάσει αναλλοίωτα σχεδόν όλα τα χαρτονομίσματα που βρίσκονταν στο στομάχι της!






"Έκλεισε" τα 112 η γηραιότερη κάτοικος της Αυστραλίας


Στα γενέθλια της Μπέα Ρίλι, κανένας από τους συγγενείς, φίλους και γνωστούς δεν μπορούσαν να ευχηθούν το κλασσικό "Να τα Εκατοστίσεις". Η Έμιλι Μπεατρίς Ρίλι, όχι μόνο κατάφερε να τα εκατοστίσει, αλλά στις 13 Οκτωβρίου έκλεισε τα 112 χρόνια της και, επισήμως, είναι πλέον η γηραιότερη κάτοικος της Αυστραλίας.
Η κ. Ρίλι που γεννήθηκε το 1896, ήταν κόρη πλούσιου γαιοκτήμονα από την περιοχή του Γκίπσλαντ της Βικτώριας και έζησε, όπως η ίδια λέει, "μία καλή ζωή" και από τα εξήντα της χρόνια με ένα νεφρό. Αγαπούσε την ιππασία και, όπως αναφέρουν οι φίλοι και οι συγγενείς της ήταν πάντα μία κυρία που μέχρι τα 107 της χρόνια φορούσε ψηλοτάκουνα παπούτσια.Δεν πιστεύει ότι υπάρχουν κάποια διατροφικά μυστικά που μπορούν να εγγυηθούν την μακροζωία. "Είναι ζήτημα θέλησης και μερικών ποτηριών αλκοόλ, εδώ και εκεί", λέει και ακόμα και σήμερα και σε ηλικία 112 ετών δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να πιεί ένα ποτηράκι άσπρο κρασί την εβδομάδα όταν αυτός σερβίρεται στον οίκο ευγηρίας που μένει από τα 98 της χρόνια.
Πηγή : Ert3.gr





Τροχαίο του έσωσε τη ζωη...?

Ο 43χρονος Bryan Rocco έτρωγε ενώ οδηγούσε, με αποτέλεσμα μια ροδέλα κρεμμυδιού να κολλήσει στο λαιμό του. Ο άνδρας πνιγόμενος λιποθύμησε με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο του να ξεφύγει από την πορεία του, να περάσει στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, να χτυπήσει στο κράσπεδο και τελικά να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του πέφτοντας πάνω σε ένα δέντρο στην άκρη του δρόμου. Η ισχυρή σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα η ροδέλα τελικά να ξεκολλήσει από το λαιμό του κι έτσι ο 43χρονος να σωθεί από βέβαιο πνιγμό και μάλιστα χωρίς να τραυματιστεί από το ατύχημα.
Τελικά συμβαίνουν πολλά τρελά πράματα στον κόσμο..

Δεν υπάρχουν σχόλια: