Sat - Lux TV live streaming

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ / AUTUMN

ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ / AUTUMN

Επικεφαλίδες Θεμάτων

Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Γενικά: Τροφές για......σιλουέτα

Τροφές όπως οι πατάτες, τα όσπρια, το ρύζι κ.α. λοιπόν, έχουν αποδειχθεί σύμφωνα με τελευταίες έρευνες, εξαιρετικοί σύμμαχοι και για την σιλουέτα σας. Παρακάτω λοιπόν θα βρείτε έναν κατάλογο τροφών που και μειώνουν την όρεξη αλλά και μπορούν να κάψουν περισσότερο λίπος αρκεί να τις καταναλώνετε σωστά.
1. Κριθάρι: Προτιμήστε να το καταναλώνετε προσθέτοντάς το σε κρύα όσπρια, σε τονοσαλάτες, κοτοσαλάτες ή και πράσινες σαλάτες.
2. Καλαμπόκι: Απολαύστε το σκέτο ή προσθέστε το στην σαλάτα της αρεσκείας σας.
3. Καστανό-αναποφλοίωτο ρύζι: Μια πολύ καλή και… χορταστική ιδέα είναι να το ανακατέψετε με γάλα, σταφίδες και λίγη κανέλα ώστε να παρασκευάσετε ένα υγιεινό ρυζόγαλο. Μια εξίσου καλή πρόταση είναι να το αναμείξετε με γιαούρτι.
4. Μαγειρεμένες κρύες πατάτες: Φτιάξτε μια πατατοσαλάτα με ελαιόλαδο, φρέσκο κρεμμύδι και ξύδι ή προσθέστε τις σε άλλες σαλάτες της επιλογής σας.
5. Άγουρη μπανάνα: Κόψτε την σε φέτες και ανακατέψτε με γιαούρτι και ψιλοκομμένους καρπούς. Τώρα το καλοκαίρι μάλιστα, μπορείτε να παγώσετε το μείγμα και να έχετε ένα γρήγορο και κρύο σνακ.
6. Όσπρια: Εντάξτε τα στην διατροφή σας ως κυρίως γεύμα 2 φορές την εβδομάδα. Μπορείτε όμως να τα προσθέσετε και σε σαλάτες, ρύζι και σούπες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: